1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Philodendron Atom 40 cm – 2 stuks

Philodendron Atom 40 cm – 2 stuks

19.99

Deze Philodendron Atom heeft mooie sterk gelobde bladeren. Vrij compact van formaat.

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Philodendron Atom heeft mooie aparte donkergroene bladeren en dikke stelen die zorgen voor een stoer uiterlijk. De sterk gelobde bladeren maken deze plant bijzonder decoratief. Deze Atom klimt graag, maar je kunt hem ook klein houden door uitlopers terug te leiden. Van de Philodendron Atom kan heel eenvoudig een hydrocultuur plant gemaakt worden. Hydrocultuur houdt is dat de wortels zonder aarde in een laag water staan. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Geef de Philodendrom Atom een lichte plek, maar zet hem niet in de volle zon. Een iets donkerder plek kan ook, maar op den duur zal het blad wel minder mooi groeien. Zorg dat de plant niet steeds verplaatst wordt van licht naar donker.
Water: In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n 2 x per week in de zomer en 1 x in de week in de winter. Houdt de grond steeds vochtig tussen de gietbeurten, maar laat geen laag water in de pot staan en laat de grond ook niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel in één keer. Sproeien in de zomer vindt deze plant heerlijk!
Giftig: De Philodendron Atom is giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu