1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Pannenkoekenplant “Pilea Peperomioides” 22 cm – 3 stuks

Pannenkoekenplant “Pilea Peperomioides” 22 cm – 3 stuks

26.75

Deze Pannenkoekenplant ( Pilea Peperomioides) herken je aan zijn platte, ronde en dikke leerachtige donkergroene bladerenEen prachtige retro kamerplant.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 11 cm
Hoogte: +/- 22 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De meest bekende Pilea op dit moment is de Pilea peperomioides oftewel de Pannenkoekplant. De Pilea Peperomioides heeft glanzende, leerachtige, dikke donkergroene bladeren die balanceren op lange, dunne, rode stengels. Hoe langer de stengels hoe meer ze gaan kronkelen. De grote platte ronde bladeren, daaraan ontleent deze Peperomioides zijn Hollandse naam “Pannenkoekenplant”. Deze retro plant is niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar hij is ook nog eens super makkelijk in onderhoud. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Zet de Pannenkoekenplant op een zonnige plek, maar niet direct in de zon. Bij volle zon krijgen de bladeren rimpels en wordt de plant geel. Wil je geen scheve plant, dan af en toe de plant even draaien, want de bladeren groeien naar het licht.
Water: De Pilea Peperomioides is op het gebied van water geven erg makkelijk. De grond mag niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Eens in de week water is genoeg. De plant krijgt verder het liefst regelmatig kleine beetjes water, zodat de grond licht vochtig blijft.
Giftig: De Pannenkoekenplant is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu