1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Peperomia Raindrop 35 cm

Peperomia Raindrop 35 cm

21.49

De Peperomia Raindrop is een sterke kamerplant met bladeren in de vorm van regendruppels!

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 35 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Peperomia Raindrop, ook wel Peperomia Polybotrya genoemd, is bijzonder door zijn blad in de vorm van regendruppels. De dikke bladeren zijn glanzend en doen denken aan de Pannenkoekenplant. Het verschil is dat de Peperomia Raindrop een puntje aan het uiteinde van het blad heeft. Daaraan dankt deze plant ook de bijnaam: Raindrop. Het is een klein blijvende kamerplant die meestal zo’n 30/35 cm hoog wordt. De bladeren van deze Peperomia doen denken aan een vetplant. Toch valt de Peperomia Raindrop niet onder de vetplanten, maar is familie van de Peperplant. De Raindrop laat zich ook vrij eenvoudig stekken. De Peperomia Raindrop is een makkelijke, sterk luchtzuiverende plant, geschikt voor de beginnende planten verzamelaar. Tip: Deze plant hebben we ook als Plantada deal!
Standplaats: Zet de Peperomia Raindrop op een plek waar hij veel licht krijgt, maar niet in direct zonlicht. Daar kan de plant niet tegen. Doe je dat wel, dan heb je kans dat de bladeren verbranden.
Water: De Peperomia Raindrop houdt van een licht vochtige grond. De grond mag nooit helemaal uitdrogen, maar ook niet te nat blijven. Dat kan je makkelijk testen door even je vinger in de grond te steken. Blijft er aarde aan je vinger plakken, dan is de grond nog te nat. Geef hem ook wekelijks een sproeibeurt.
Giftig: De Peperomia Raindrop is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu