1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Peperomia Obtusifolia 28 cm – 2 stuks

Peperomia Obtusifolia 28 cm – 2 stuks

24.75

De Peperomia Obtusifolia (Krokodillentranen) kenmerkt zich door de donkergroene, leerachtige bladeren die een mooie glans laten zien.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 15 cm
Hoogte: +/- 28 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Peperomia Obtusifolia, ook wel bekend als de Krokodillentranen plant, is een laagblijvende en sterke kamerplant. De Peperomia Obtusifolia heeft stompe, ronde, dikke bladeren. Deze easy-care kamerplanten zijn half-succulent, dat wil zeggen dat ze water opslaan in hun blad voor droge tijden. Ideale plantjes dus voor mensen met niet zulke groene vingers. Deze plantjes zijn zeer geschikt voor flessentuintjes en terraria. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Peperomia Obtusifolia staat graag op een lichte standplaats. De plant houdt van zon, maar geen volle zon. Zorg ervoor dat deze enkel in de ochtend en namiddag in de directe zon staat. Als deze plant te veel middagzon krijgt, zullen de bladeren verkleuren en afvallen. Tocht vermijden.
Water: Geef de Peperiomia Obtusifolia regelmatig water. De grond mag tussen de gietbeurten best een beetje opdrogen. Geef nooit water op het blad en let er ook goed op dat de plant geen natte voeten krijgt. Dompel de plant zo nu en dan, maar laat daarna de plant goed uitlekken.
Giftig: De Peperomia Obtusifolia is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.

 

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu