1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Pannenkoekenplant “Pilea Peperomioides” in pot zwart 50 cm

Pannenkoekenplant “Pilea Peperomioides” in pot zwart 50 cm

39.49

Deze prachtige XL Pannenkoekenplant is een aanwinst voor je interieur. In een moderne en tijdloze pot van Elho Brussels zwart.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 30 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De meest bekende Pilea op dit moment is de Pilea Peperomioides oftewel de Pannenkoekenplant. Deze Pannenkoekenplant XL heeft glanzende, leerachtige, dikke donkergroene bladeren die balanceren op lange dunne, rode stengels. Hoe langer de stengels hoe meer ze gaan kronkelen. Door de grote platte ronde bladeren ontleent deze Pilea Peperomioides zijn Hollandse naam “Pannenkoekenplant”. Deze grote retro plant is niet alleen een aanwinst voor je interieur, maar hij is ook nog eens super makkelijk in onderhoud. Daarom is deze kamerplant geschikt voor iedereen!
Standplaats: Zet de Pannenkoekenplant op een zonnige plek, maar niet direct in de zon. Bij volle zon krijgen de bladeren rimpels en wordt de plant geel. Wil je geen scheve plant, dan af en toe de plant even draaien, want de bladeren groeien naar het licht.
Water: De Pannenkoekenplant is op het gebied van water geven erg makkelijk. De grond mag niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Eens in de week water is genoeg. De plant krijgt verder het liefst regelmatig kleine beetjes water, zodat de grond licht vochtig blijft.
Giftig: De Pannenkoekenplant is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu