1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Geldboom (Pachira Aquatica) 35 cm – 2 stuks

Geldboom (Pachira Aquatica) 35 cm – 2 stuks

29.95

Hoe je ze ook noemt: Geldboom of Pachira, het zijn gewoon twee leuke planten met een gevlochten stam.

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Geldboom (Pachira Aquatica) heeft diepgroene langwerpige bladeren en groeien aan de uiteinden van de stam. De stam is bijzonder, want de dunne stammen zijn samen gevlochten tot één dikke stam. Elke stengel heeft wel vijf heldergroene bladeren of zelfs wel eens zeven. In de Feng Shui leer is deze plant een geluksbrenger voor voorspoed. Profiteer van onze Plantada deal!
Verzorging: Zeer makkelijk.
Standplaats: De Geldboom kan op een lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Zet de plant op een tochtvrije plek. Zorg ervoor dat je de plant niet te veel verplaatst. Ideale temperatuur is tussen de 15-30°C.
Waterbehoefte: De Pachira slaat water op in zijn stamPotgrond mag een langere tijd helemaal uitdrogen, voordat je weer een flinke hoeveelheid water geeft. Geef ongeveer eens per 3 weken water, in de winter iets minder water geven. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Geldboom is licht giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: De Geldboom kan je het beste in het najaar tot op de kruin snoeien. De stam zal dan opnieuw vertakken, zodat de plant mooi compact blijft, zonder lelijke uitlopers.

Deze Geldboom komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu