1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Cactus Opuntia Consolea 50 cm

Cactus Opuntia Consolea 50 cm

26.49

Uitverkocht

De Opuntia Consolea cactus is een echte eye-catcher. Deze schijfcactus is sierlijk en stoer tegelijk.

Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Opuntia Consolea is een schijfcactus en heeft platte ovaalvormige vertakkingen met hele kleine naaldjes. Oorspronkelijk komt deze cactus voor in Mexico, Chili en Argentinië. Deze woestijnplant is helemaal hip en het is ook heel leuk om verschillende cactussen te combineren. Deze cactus is niet veeleisend, ideaal toch?. Aangezien deze cactus een natuurproduct is, kan hij iets afwijken van het plaatje. Zo is elke plant uniek en speciaal.
Standplaats: De Opuntia Consolea cactus houdt van lichte tot zonnige plaats. Ze hebben zon nodig, hoe meer, hoe beter. Deze Opuntia cactus past in ieder vertrek, als hij maar genoeg licht krijgt. Maar vermijd een te donkere standplaats, want bij te weinig licht wordt de groei geremd.
Water: Geef de Opuntia Consolea cactus pas water als de grond helemaal droog is. In het voorjaar en zomer 1 x in de 2 weken water en in de herfst en winter is 1 x per maand voldoende. Teveel water zorgt ervoor dat de wortels gaan rotten. Bij twijfel geen water geven.
Giftig: Wanneer er witte melk (wolfsmelk) uit een cactus komt is dit giftig. Kijk ook goed uit voor de scherpe stekels!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu