1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Olijfboom 100 cm

Olijfboom 100 cm

28.95

Deze Olijfboom brengt Mediterrane sfeer in huis en tuin.

Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 21 cm
Hoogte: +/- 100 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Olijfboom van 100 cm brengt een mediterrane sfeer. De boom komt uit het oosten van het Middellandse zeegebied en wordt daar al eeuwen geteeld voor de olijven. Ze groeien zeer langzaam, maar ze kunnen zeer oud worden. Hoe ouder de olijfbomen zijn, hoe grilliger en mooier de structuur van de stam. De grijsgroene, wilgachtige bladeren blijven het hele jaar aan de boom hangen.  Geschikt voor je balkon, je tuin of binnen.
Standplaats: Geef de Olijfboom een zonnige plek. In je huis op een plek voor een raam op het zuiden of  op een zonnige en beschutte plek in je tuin.  Heb je de boom in een kuip geplant, dan doe je er goed aan deze van november tot maart binnen te zetten. In de winter pak je de boom in met beschermfolie.
Water: Zorg er voor dat de grond altijd licht vochtig is. In de zomer kan het best mogelijk zijn dat je hierdoor de plant 2 tot 3 keer per week water moet geven, vooral als de plant in de volle zon staat. Let op dat bij het water geven van de Olijfboom, de wortels niet in een laag water komt te staan. Hierdoor kunnen de wortels gaan rotten,
Giftig: De Olijfboom is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu