1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Cactus Neocardinasia Herzogiana 50 cm

Cactus Neocardinasia Herzogiana 50 cm

42.49

Dit is een zeer grote en  stoere groene zuilcactus met een flink arsenaal aan  stekels.

Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze mooie grote Neocardinasia Herzogiana is een onwijs stoere zuilcactus. De Cactus is groen van kleur en heeft een flink arsenaal aan stekels. Deze stekels zijn zoals ze eruit zien; erg sterk. Daarnaast zijn de stekels bruin van kleur en kunnen (vooral bij oudere) wel 15 cm lang worden! De Cactus is in de natuur vooral te vinden in Bolivia. Snel groeien, doet de Neocardianasia Herzogiana overigens niet.
Standplaats: De Neocardinasia Herzogiana Cactus houdt van lichte tot zonnige plaats. Ze hebben zon nodig, hoe meer, hoe beter. Deze Cactus past in ieder vertrek, als hij maar genoeg licht krijgt. Maar vermijd een te donkere standplaats, bij te weinig licht wordt de groei geremd.
Water: Geef de Neocardinasia Herzogiana Cactus pas water als de grond helemaal droog is. In het voorjaar en zomer 1 x in de 2 weken water en in de herfst en winter is 1 x per maand voldoende. Teveel water zorgt ervoor dat de wortels gaan rotten. Bij twijfel geen water geven.
Giftig: Wanneer er witte melk (wolfsmelk) uit een Cactus komt is dit giftig. Kijk ook goed uit voor de scherpe stekels!

 

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu