1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Schefflera Gold Capella in pot taupe 150 cm/semi-hydrocultuur

Schefflera Gold Capella in pot taupe 150 cm/semi-hydrocultuur

155.95

Deze Schefflera Arboricola Gold Capella (Vingerboom) heeft donkere bladeren met “gouden” accenten. In een grote passende taupe Santorini sierpot met hydrocultuur systeem. Weinig onderhoud en veel plezier!

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 33 cm
Hoogte: +/- 150 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze Schefflera Gold Capella wordt ook wel Vingerboom genoemd. Kenmerkend zijn de geelgroene vlekken op de onderste deelbladen van de handvormig gedeelde bladeren. Een kleurrijke toevoeging voor je woonkamer. Deze Schefflera Gold Capella heeft bovendien een zeer luchtzuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnen klimaat. Het is een sterke plant en in de zomer kan hij buiten staan. Door het semi-hydrocultuur systeem is deze plant ook uitermate geschikt voor op kantoor of restaurant/winkel. De totale hoogte is 150 cm, de Santorini sierpot is 65 cm hoog en Ø 33 cm.
Standplaats: De Schefflera Gold Capella staat graag op een zonnige standplaats, Zet hem eventueel in de zomer op een half schaduw plek. Pas op met teveel direct zonlicht. Per dag heeft deze plant zo’n 3 tot 5 uur direct zonlicht nodig. Over het algemeen kan je de Schefflera 3-4 meter van een raam op het zuiden zetten, 2-3 meter voor ramen op het oosten en westen en 1-2 meter van een raam op het noorden. Zorg er ook voor dat deze plant niet op de tocht staat.
Water: Deze Schefflera Gold Capella is overgepot in een vulkanisch substraat met een watermeter erbij. De witte korrels in de pot nemen het water op en geven dit in de juiste hoeveelheid af aan de plant. De watermeter geeft aan hoeveel water er niet is opgenomen door de korrels en nog onderin de pot zit. Als de watermeter zakt naar het minimum niveau dan zit er nog voldoende water in de steentjes om in de winter 2-3 weken niets te hoeven doen en in de zomer 1-2 weken. Indien de watermeter onderin staat wacht je 1-3 weken afhankelijk van het jaargetijde voordat je weer water geeft. Daarna kun je de plant zoveel water geven tot de watermeter weer op optimaal staat.
Semi hydrocultuur: Bij deze techniek wordt onder in de plantenbak een reservoir geplaatst met hydrokorrels, met daarbovenop potgrond. Zo is uw plant een aardeplant, met toch alle fijne voordelen van hydrocultuur .Een groot voordeel hiervan is dat omschakeling van grond- naar waterwortels niet nodig is.
Giftig:
De Schefflera Gold Capella is licht giftig.
PostNL Extra@Home: Dit product wordt volledig opgemaakt en geleverd op afspraak door PostNL Extra@Home. Nadat de afspraak gemaakt is levert de bezorger het product bij jou over de drempel op de juiste plaats in huis. Sta de plant éénmaal op de juiste plek, dan wordt het verpakkingsmateriaal mee terug genomen zodat je nergens omkijken naar hebt!

 

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu