1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Schefflera Gold Capella in pot taupe 150 cm/semi-hydrocultuur

Schefflera Gold Capella in pot taupe 150 cm/semi-hydrocultuur

155.95

Uitverkocht

Deze Schefflera Arboricola Gold Capella (Vingerboom) ziet er uit als een boom, met stammen en een kruin. In een grote passende taupe Santorini sierpot met semi-hydrocultuur systeem.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 33 cm
Hoogte: +/- 150 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Schefflera Gold Capella is de meer gekleurde Schefflera. De Gold Capella heeft donkere bladeren met “gouden” accenten en een prachtige gevlochten stam. Deze plant wordt ook wel Vingerboom genoemd. Ook is het een plant die sterk luchtzuiverend werkt. Zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren. In een grote passende taupe Santorini sierpot met hydrocultuur systeem. De totale hoogte is 150 cm, de Santorini sierpot is 65 cm hoog en Ø 33 cm.
Standplaats: Staat het liefst op een lichte standplaats, zonder te veel direct zonlicht .Door het semi-hydrocultuur systeem is deze plant ook uitermate geschikt voor op kantoor, winkel of in een restaurant.
Semi hydrocultuur: Deze plant is overgepot in een vulkanisch substraat met een watermeter erbij. De witte korrels in de pot nemen het water op en geven dit in de juiste hoeveelheid af aan de plant. De watermeter geeft aan hoeveel water er niet is opgenomen door de korrels en nog onderin de pot zit. Als de watermeter zakt naar het minimum niveau dan zit er nog voldoende water in de steentjes om in de winter 2-3 weken niets te hoeven doen en in de zomer 1-2 weken. Indien de watermeter onderin staat wacht je 1-3 weken afhankelijk van het jaargetijde voordat je weer water geeft. Daarna kun je de plant zoveel water geven tot de watermeter weer op optimaal staat.
Giftig:
De Schefflera Gold Capella is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen

Deze Schefflera Gold Capella komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu