1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Fatsia Japonica in pot taupe 140 cm/semi-hydrocultuur

Fatsia Japonica in pot taupe 140 cm/semi-hydrocultuur

135.95

Uitverkocht

Deze sterke Fatsia Japonica wordt ook wel Vingerplant genoemd. In een grote passende taupe Santorini pot met semi-hydrocultuur systeem. Weinig onderhoud en veel plezier!

Hoogte: 140 cm
Potmaat: Ø 33 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Fatsia Japonica wordt ook wel Vingerplant genoemd. Een mooie groene eye-catcher met handvormig blad. De totale hoogte van dit product is 140 cm, de Santorini sierpot is 65 cm en Ø 33 cm.
Standplaats: De Fatsia Japonica is een makkelijke kamerplant, die niet heel veel eisen stelt. Hij staat het liefst op een lichte plek, maar geen direct zonlicht. Een schaduwrijke plek vindt hij prima.
Semi-hydrocultuur: De Fatsia is overgepot in een vulkanisch substraat met een watermeter erbij. De witte korrels in de pot nemen het water op en geven dit in de juiste hoeveelheid af aan de plant. De watermeter geeft aan hoeveel water er niet is opgenomen door de korrels en nog onderin de pot zit. Als de watermeter zakt naar het minimum niveau dan zit er nog voldoende water in de steentjes om in de winter 2-3 weken niets te hoeven doen en in de zomer 1-2 weken. Indien de watermeter onderin staat wacht je 1-3 weken afhankelijk van het jaargetijde voordat je weer water geeft. Daarna kun je de plant zoveel water geven tot de watermeter weer op optimaal staat.
Luchtzuiverend: De Fatsia is sterk luchtzuiverend. De plant CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Fatsia Japonica is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip:
Door het semi-hydrocultuur systeem is deze plant ook uitermate geschikt voor op kantoor, winkel of in een restaurant.

Deze Fatsia Japonica komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.  


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu