1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dracaena Marginata in pot wit 160 cm/semi-hydrocultuur

Dracaena Marginata in pot wit 160 cm/semi-hydrocultuur

155.95

Deze hoge vertakte Dracaena Marginata heeft mooie donkere en smallere bladeren met rozerode randen. In een grote passende taupe Santorini sierpot met hydrocultuur systeem. Weinig onderhoud en veel plezier!

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 33 cm

Hoogte: +/- 160 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Dracaena Marginata is een mooie vertakte hoge plant, met donkergroene smalle bladeren met sierlijke rozerode randen. Hij geeft snel een tropisch sfeertje aan je interieur. Een mooie populaire kamerplant die tegen een stootje kan. Deze Dracaena is ook één van de planten die de lucht in huis kan zuiveren. Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Deze Dracaena draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat. Hij mag absoluut niet ontbreken aan jou collectie groene toppers! Door het semi hydrocultuur systeem met watermeter is deze plant ook uitermate geschikt voor op kantoor of in restaurant/winkel. De totale hoogte van dit product is 160 cm, de Santorini sierpot is hoog 65 cm en Ø 33 cm.
Standplaats: De Dracaena is een makkelijke kamerplant die niet heel veel eisen stelt. Hij kan zowel op een donkere als lichte plaats staan, maar let op dat de hoeveelheid licht juist is. De stelregel voor een Dracaena is: hoe bonter de bladeren, hoe meer licht deze nodig heeft. Staat de Dracaena in de directe zon, dan loop je het risico dat de bladeren verbranden. Plaats de Dracaena niet te dicht bij een verwarming en zet hem niet op de tocht.
Water: Deze Dracaena Marginata is overgepot in een vulkanisch substraat met een watermeter erbij. De witte korrels in de pot nemen het water op en geven dit in de juiste hoeveelheid af aan de plant. De watermeter geeft aan hoeveel water er niet is opgenomen door de korrels en nog onderin de pot zit. Als de watermeter zakt naar het minimum niveau dan zit er nog voldoende water in de steentjes om in de winter 2-3 weken niets te hoeven doen en in de zomer 1-2 weken. Indien de watermeter onderin staat wacht je 1-3 weken afhankelijk van het jaargetijde voordat je weer water geeft. Daarna kun je de plant zoveel water geven tot de watermeter weer op optimaal staat. Regelmatig besproeien om de luchtvochtigheid op peil te houden.
Semi hydrocultuur: Bij deze techniek wordt onder in de plantenbak een reservoir geplaatst met hydrokorrels en een watermeter, met daarbovenop potgrond. Zo is uw plant een aardeplant, met toch alle fijne voordelen van hydrocultuur.Een groot voordeel hiervan is dat omschakeling van grond- naar waterwortels niet nodig is.
Giftig: De Dracaena Marginata is giftig.
PostNL Extra@Home: Dit product wordt volledig opgemaakt en geleverd op afspraak door PostNL Extra@Home. Nadat de afspraak gemaakt is levert de bezorger het product bij jou over de drempel op de juiste plaats in huis. Sta de plant éénmaal op de juiste plek, dan wordt het verpakkingsmateriaal mee terug genomen zodat je nergens omkijken naar hebt!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu