1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Dracaena Marginata (Drakenbloedboom) in pot 160 cm/semi-hydrocultuur

Dracaena Marginata (Drakenbloedboom) in pot 160 cm/semi-hydrocultuur

149.95

Uitverkocht

Deze vertakte Dracaena Marginata is een populaire kamerplant. In een grote passende taupe Santorini sierpot met semi-hydrocultuur systeem. Weinig onderhoud en veel plezier!

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 33 cm

Hoogte: +/- 160 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze vertakte Dracaena Marginata is een populaire kamerplant. Hij heeft donkergroene smalle bladeren met een subtiele rode rand. Ook is het een plant die sterk luchtzuiverend werkt. Zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren. De totale hoogte van dit product is 160 cm, de Santorini sierpot is 65 cm en Ø 33 cm.
Standplaats:  Een Dracaena heeft niet veel licht nodig. Zet de plant niet op een plek waar hij vol in de zon staat. Door het hydro-cultuur systeem is deze Dracaena Marginata ook uitermate geschikt voor op kantoor of in een winkel en restaurant.
Semi-hydrocultuur: Deze Dracaena is overgepot in een vulkanisch substraat met een watermeter erbij. De witte korrels in de pot nemen het water op en geven dit in de juiste hoeveelheid af aan de plant. De watermeter geeft aan hoeveel water er niet is opgenomen door de korrels en nog onderin de pot zit. Als de watermeter zakt naar het minimum niveau dan zit er nog voldoende water in de steentjes om in de winter 2-3 weken niets te hoeven doen en in de zomer 1-2 weken. Indien de watermeter onderin staat wacht je 1-3 weken afhankelijk van het jaargetijde voordat je weer water geeft. Daarna kun je de plant zoveel water geven tot de watermeter weer op optimaal staat.
Giftig: De Dracaena Marginata is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: De onderste bladeren zullen na een tijdje verkleuren. Deze kun je zonder problemen van de plant naar beneden aftrekken. 

Deze Dracaena Marginata komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu