1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Cactus Myrtillocactus Geometrizans 50 cm

Cactus Myrtillocactus Geometrizans 50 cm

42.49

Een prachtig grote vertakte blauw groen gekleurde Cactus met lange bruine stekels. De stekels voelen zoals ze eruit zien: hard en scherp.

Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 50 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

De Myrtillocactus Geometrizans is een prachtige grote blauw groen-gekleurde Cactus. De stekels voelen zoals ze eruit zien; hard en scherp. De Cactus is een grote struikachtige Cactus die tot 4-5 m lang kan worden. Wanneer de Cactus groter wordt, vertakt deze heel veel. Deze Cactus is semi winterhard, dat wil zeggen tot -6 graden. Deze plant vindt zijn oorsprong van Mexico tot Guatemala.
Standplaats: De Myrtillocactus Geometrizans Cactus houdt van lichte tot zonnige plaats. Ze hebben zon nodig, hoe meer, hoe beter. Deze Cactus past in ieder vertrek, als hij maar genoeg licht krijgt. Maar vermijd een te donkere standplaats, bij te weinig licht wordt de groei geremd.
Water: Geef de Myrtillocactus Geometrizans Cactus pas water als de grond helemaal droog is. In het voorjaar en zomer 1 x in de 2 weken water en in de herfst en winter is 1 x per maand voldoende. Teveel water zorgt ervoor dat de wortels gaan rotten. Bij twijfel geen water geven.
Giftig: Wanneer er witte melk (wolfsmelk) uit een Cactus komt is dit giftig.  Kijk ook goed uit voor de scherpe stekels!

.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu