1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera Monkey Leaf met mosstok 65 cm

Monstera Monkey Leaf met mosstok 65 cm

28.95

Uitverkocht

Op zoek naar een opvallende groene klimplant? De Monstera Monkey Leaf met mosstok is de eye-catcher van dit moment. Past perfect in ieder interieur.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 16 cm
Hoogte: +/- 65 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Monstera Monkey Leaf is het broertje van de bekende gatenplant. Ook deze plant heeft gaten, maar dan nét even anders. De klassieke Monstera heeft vaak gaten aan het uiteinde van het blad, alsof het blad is ingeknipt. Bij de Monstera Monkey Leaf zitten de gaten meer naar het midden van het blad, richting de nerf en zijn de uiteinden van het blad gesloten. Deze gaten in het grote blad maken de plant bijzonder decoratief. De Monkey Leaf heeft een ook een sterk luchtzuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnen klimaat. Hij groeit het best als je hem een beetje sturing geeft in de richting waar je hem wilt hebben. Deze Philodendron Monstera Monkey Leaf gaat de hoogte in met een mosstok. Maar ook zeer geschikt als hangplant. Deze plant mag niet ontbreken aan jou collectie!
Standplaats: Deze gatenplant, de Monstera Monkey Leaf blijft mooi groen als hij op een lichte plek staat, maar niet in de volle zon. Mocht hij toch een gele gloed gaan krijgen, dan is dat snel opgelost door hem wat verder van het raam af te zetten. Hij zal dan snel weer donker groen worden. Deze plant kan ook goed de schaduw verdragen en kan wel tot 6 meter van het raam vandaan staan.
Water: Deze Monstera heeft niet veel water nodig. Zorg dat de grond altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Geef dus liever meerdere keren per week een kleine hoeveelheid water, dan in één keer heel veel. Ook regelmatig besproeien met een plantenspuit, hierdoor wordt de luchtvochtigheid verhoogd en glanst je plant weer prachtig.
Giftig: Deze Monstera Monkey Leaf is licht giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu