1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera Monkey Mask met mosstok in pot Elho Brussels wit 65 cm

Monstera Monkey Mask met mosstok in pot Elho Brussels wit 65 cm

35.69

Deze Monstera Monkey Mask met mosstok klimt er lustig op los.

Hoogte: 65 cm
Potmaat: Ø 18 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Philodendron Monstera Monkey Mask met mosstok heeft licht groene bladeren vol met  gaten in verschillende maten en vormen. De gaten zitten in het midden van het blad en de rand van het blad is gesloten. Als de plant ouder wordt, zullen er steeds meer gaten in de bladeren komen. Een stoere kamerplant en gekweekt op een mosstok. De Monstera is één van de meest bekende en trendy planten om in huis of kantoor te hebben.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Zet de Monstera op een warme lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C.
Waterbehoefte: Houdt de grond van de Monstera licht vochtig, maar niet te nat. In de winter mag de grond kort uitdrogen. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten).
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Luchtzuiverend: Alle planten zetten CO2 om in zuurstof, maar niet alle planten kunnen de lucht zuiveren in je huis. Deze plant kan een deel van de schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren, beter dan veel andere planten dat kunnen.
Giftig: De Monstera is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Mocht de plant een gele gloed krijgen, dan is dat snel opgelost door hem wat verder van het raam af te zetten. Hij zal dan snel weer donker groen worden.
Sierpot: Elho Brussels Rond wit met een matte finish heeft een tijdloos design en past in elk interieur. De pot is gemaakt van gerecycled plastic, met eigen windenergie en ook nog eens 100% recyclebaar. Deze pot is ook 100% waterdicht.

Deze Monstera komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu