1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera “Monkey Mask” (Gatenplant) op water in Kingston Glas 35 cm

Monstera “Monkey Mask” (Gatenplant) op water in Kingston Glas 35 cm

26.95

Hydroponie, een nieuwe trend. Laat je plant op water groeien. Bij deze Monstera Monkey Mask in Kingston glas moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 12 cm

 

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Monstera Monkey Mask (Gatenplant) heeft gaten in het midden van het blad en de rand van het blad is gesloten.
Standplaats: Deze plant houdt van een warme vochtige ruimte. Zet de plant op een lichte plek, maar niet in het directe zonlicht. Ook een standplaats met minder licht zal deze plant het goed doen, de plant zal alleen iets minder hard groeien.
Verzorgingstips: Een laagje lauw (kraan)water voor de wortels en een lichte standplaats is alles wat deze planten nodig hebben. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Luchtzuiverend: De Monstera is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren
Giftig: De Monstera is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze Monstera Monkey Mask komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu