1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera “Gatenplant” in pot zwart 70 cm

Monstera “Gatenplant” in pot zwart 70 cm

29.95

Deze Monstera “Gatenplant” is een prachtige tropische plant, die uitgroeit tot een mooie volle struik in jouw “urban jungle. In een moderne en tijdloze pot van Elho Brussels zwart.

Feel Green label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 21 cm
Hoogte: +/- 70 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Monstera is één van de meest populaire kamerplanten van deze tijd. De M van Makkelijk, Mooi en Mega! Dat is deze Monstera. Met zijn grote, ronde bladeren maakt deze plant een statement in je huis. De Philodendron Monstera is een prachtige tropische klim-/hangplant. De naam “Gatenplant” dankt deze plant aan de speciale vorm van de bladeren, vol met gaten. Deze plant is zeer luchtzuiverend, dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat. De Monstera is een erg sterke plant en gemakkelijk te verzorgen.
Standplaats: De Monstera is een kamerplant die niet graag in direct zonlicht wil staan. Veel licht of halfschaduw is een betere plek voor deze plant. Als er geen groei in de plant zit tijdens de zomermaanden, wanneer je wekelijks één of twee nieuwe bladeren kunt krijgen, staat de plant wellicht te donker. Verplaats de plant, zodat er meer daglicht op kan vallen. Ook moet je de plant af en toe draaien, zodat hij niet aan één kant naar het licht toe groeit.
Water: De Monstera heeft niet veel water nodig, maar de grond mag nooit helemaal uitdrogen. Grond vochtig houden, maar niet te nat. De Monstera is erg gevoelig voor natte voeten. Geef dus liever meerdere keren per week een kleine hoeveelheid water, dan in één keer heel veel. Ook regelmatig besproeien met een plantenspuit, hierdoor wordt de luchtvochtigheid verhoogd en glanst je plant weer prachtig.
Giftig: De Monstera is giftig.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu