1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera Deliciosa (Gatenplant) 75 cm

Monstera Deliciosa (Gatenplant) 75 cm

28.19

De sterke Monstera Deliciosa met zijn gaten is een zeer populaire kamerplant.

Hoogte: 75 cm
Potmaat: Ø 21 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Philodendron Monstera Deliciosa (Gatenplant) heeft grote glanzende, donkergroene bladeren. Het jonge blad is hartvormig,  later krijgt het blad pas de inkepingen en gaten. Zijn naam dankt deze plant aan die speciale bladeren. De Monstera is één van de meest bekende en trendy planten om in huis of kantoor te hebben.
Verzorging: Normaal.
Standplaats: Deze plant houdt van een warme vochtige ruimte. Zet de plant op een (half)schaduw. Zeker niet in het directe zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C. De Monstera is gevoelig voor plotselinge temperatuurdalingen.
Waterbehoefte: Houdt de grond van de Monstera altijd licht vochtig, zonder dat de wortels in het water staan. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). De grond mag nooit helemaal uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei regelmatig de bladeren.
Luchtzuiverend: De Monstera is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Monstera is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.

Deze Monstera komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu