1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera “Gatenplant” in pot antraciet + Pokon 70 cm

Monstera “Gatenplant” in pot antraciet + Pokon 70 cm

53.49

Deze Monstera Deliciosa “Gatenplant” is een prachtige tropische plant die uitgroeit tot een mooie volle struik in jouw “urban jungle”. Inclusief een mooie antraciete sierpot van de ELHO b.for soft collectie en pokon.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 70 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze Monstera Deliciosa is een prachtige tropische klimplant. De naam “Gatenplant” dankt deze plant aan de speciale vorm van de bladeren, vol met gaten. Deze luchtzuiverende Monstera is een erg sterke plant en gemakkelijk te verzorgen. Deze Gatenplant is één van de meest populaire kamerplanten van deze tijd. Veel stylisten gebruiken deze kamerplant, de unieke bladeren zorgen ervoor dat de plant niet saai is, maar juist een enorme eyecatcher. Deze plant wordt geleverd in een ELHO sierpot antraciet en een flesje pokon. Profiteer van onze plant in pot deal!
Standplaats: Deze gatenplant, de Monstera Deliciosa, is een sterke kamerplant die niet graag in direct zonlicht wil staan. Veel licht of halfschaduw is een betere plek voor deze plant. Als er geen groei in de plant zit tijdens de zomermaanden, wanneer je wekelijks één of twee nieuwe bladeren kunt krijgen, staat de plant wellicht te donker. Verplaats de plant, zodat er meer daglicht op kan vallen. Ook moet je de plant af en toe draaien, zodat hij niet aan één kant naar het licht toe groeit.
Water: Deze kamerplant heeft niet veel water nodig, maar de grond mag nooit helemaal uitdrogen. Grond vochtig houden, maar niet te nat. De Monstera is erg gevoelig voor natte voeten. Geef dus liever meerdere keren per week een kleine hoeveelheid water, dan in één keer heel veel. Ook regelmatig besproeien met een plantenspuit, hierdoor wordt de luchtvochtigheid verhoogd en glanst je plant weer prachtig.
Giftig: De Philodendron Monstera is giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu