1. Home
  2. /
  3. Kantoorplanten
  4. /
  5. Monstera Deliciosa Bush (Gatenplant) 70 cm

Monstera Deliciosa Bush (Gatenplant) 70 cm

28.19

Deze prachtige Monstera Bush is één van de populaire kamerplanten van dit moment.

Hoogte: 70 cm
Potmaat: Ø 19 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Monstera Deliciosa Bush (Gatenplant) heeft grote glanzende, donkergroene bladeren. De naam “Gatenplant” dankt de plant aan de speciale vorm van de bladeren, vol met gaten. Het jonge blad is hartvormig, later krijgt het blad pas de inkepingen en gaten. De ijzersterke Monstera is één van de meest bekende en trendy planten om in huis of kantoor te hebben.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Deze plant houdt van een warme vochtige ruimte. Zet de plant op een lichte of halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C.
Waterbehoefte:
Houdt de grond van de Monstera licht vochtig, zonder dat de wortels in het water staan. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). Zodra de bovenkant van de grond begint op te drogen, geef je de plant weer water. De grond mag nooit helemaal uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Luchtzuiverend: Deze plant kan zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren. Zet ook beter CO2 om in zuurstof dan andere planten.
Giftig: De Monstera is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Als de monstera wat ouder is, komen er luchtwortels (dit zijn de bruine wortels, die boven de aarde aan de stelen van de plant groeien) tevoorschijn. Die zoeken een plek om zich aan vast te hechten. Neem daarvoor een (mos)stok.

Deze Monstera komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu