1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera Deliciosa (Gatenplant) in pot Elho Brussels antraciet 70 cm

Monstera Deliciosa (Gatenplant) in pot Elho Brussels antraciet 70 cm

30.37

Uitverkocht

De sterke Monstera Deliciosa met zijn gaten is een zeer populaire kamerplant.

Hoogte: 70 cm
Potmaat: Ø 21 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Philodendron Monstera Deliciosa (Gatenplant) heeft grote glanzende, donkergroene bladeren. De naam “Gatenplant” dankt de plant aan de speciale vorm van de bladeren, vol met gaten. Het jonge blad is hartvormig,  later krijgt het blad pas de inkepingen en gaten. De ijzersterke Monstera is één van de meest bekende en trendy planten om in huis of kantoor te hebben.
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Zet de Monstera op een warme lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C.
Waterbehoefte: Houdt de grond van de Monstera licht vochtig, maar niet te nat. In de winter mag de grond kort uitdrogen. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten).
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Luchtzuiverend: Alle planten zetten CO2 om in zuurstof, maar niet alle planten kunnen de lucht zuiveren in je huis. Deze plant kan een deel van de schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren, beter dan veel andere planten dat kunnen.
Giftig: De Monstera is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Als de monstera wat ouder is, komen er luchtwortels (dit zijn de bruine wortels die boven de aarde aan de stelen van de plant groeien) tevoorschijn. Die zoeken een plek om zich aan vast te hechten. Neem daarvoor een (mos)stok.
Sierpot: Elho Brussels Rond antraciet met een matte finish heeft een tijdloos design en past in elk interieur. De pot is gemaakt van gerecycled plastic, met eigen windenergie en ook nog eens 100% recyclebaar. Deze pot is ook 100% waterdicht.

Deze Monstera komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu