1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sansevieria Kirkii Friends Mix in pot 40 cm – 3 stuks

Sansevieria Kirkii Friends Mix in pot 40 cm – 3 stuks

27.99

De Sansevieria “Kirkii Friends” heeft al heel wat vrienden gemaakt. Deze set staat in een trendy keramieken sierpot Durban.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 11 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze “Kirkii Friends” heeft rechtopgaande vetplant-achtige bladeren. Het is een oersterke en makkelijke plant die op iedere plek wel kan groeien. Deze Sansevieria is bijna onverwoestbaar en geschikt voor mensen die van aparte moderne vormen houden. Deze set van drie Sansevieria’s “Kirkii Friends” staat in leuke sierpotten van keramiek. Deze Sansevieria is ook één van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. In tegenstelling tot de meeste planten, doet de Sansevieria dit voornamelijk ’s nachts. Perfecte plant dus voor in de slaapkamer. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Sansevieria “Kirkii Friends” doet niet heel moeilijk over zijn standplaats. Zet deze plant in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Op een lichte plek blijft het blad het mooiste, maar hij blijft het ook goed doen tot zo’n 4 meter de kamer in. Nog donkerder overleeft de Vrouwentong ook moeiteloos, maar hij wordt dan wel minder mooi.
Water: Omdat deze Sansevieria “Kirkii Friends” water kan vasthouden is de waterbehoefte klein. Geef de Sansevieria maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan. Beter is het ook om steeds een klein beetje water te geven, in plaats van één keer heel veel. Bij twijfel is het beter om de Sansevieria geen water te geven. Geef in de zomer ongeveer 1 x per 2 weken water en ’s winters kan je hem gerust 6 weken geen water geven. Geef simpelweg pas water als de grond helemaal is opgedroogd, ook onder in de pot.
Giftig: De Sansevieria “Kirkii Friends” is licht giftig


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu