1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Sanseveria Mix in pot 35 cm – 3 stuks

Sanseveria Mix in pot 35 cm – 3 stuks

27.95

Een Mix bestaande uit de Sansevieria Twist, Excentriek en de Kirkii inclusief Romy sierpot keramiek.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 11 cm
Hoogte: +/- 35 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Sansevieria Mix bestaat uit de Sansevieria Twist, de Sansevieria Excentriek en de Sansevieria Kirkii. Deze Sansevieria mix is bijna onverwoestbaar en geschikt voor mensen die van aparte moderne vormen houden. Deze Sansevieria’s zijn ook planten die de lucht in huis kunnen zuiveren! Dat betekent dat zij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat zij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht halen. In tegenstelling tot de meeste planten, doet de Sansevieria dit voornamelijk ’s nachts. Perfecte planten dus voor in de slaapkamer. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: Deze Sansevieria Mix doet niet heel moeilijk over zijn standplaats. Zet deze planten in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Op een lichte plek blijft het blad het mooiste, maar ze blijven het ook goed doen tot zo’n 4 meter de kamer in. Nog donkerder overleven zij ook moeiteloos, maar zij worden dan wel minder mooi. Centrale verwarming? Geen probleem.
Water: Omdat deze Sansevieria’s water kan vasthouden is de waterbehoefte klein. Geef de Sansevieria maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan. Beter is het ook om steeds een klein beetje water te geven, in plaats van één keer heel veel. Bij twijfel is het beter om de Sansevieria geen water te geven. Geef in de zomer ongeveer 1 x per 2 weken water en ’s winters kan je hem gerust 6 weken geen water geven. In elk geval pas weer op hewt moment dat de bovenste laag van de aarde droog aanvoelt.
Giftig: De Sansevieria Cylindrica Mix is licht giftig.

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu