1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Mexicaanse dwergpalm “Chamaedorea” in pot soap 95 cm

Mexicaanse dwergpalm “Chamaedorea” in pot soap 95 cm

39.95

Deze Mexicaanse dwergpalm met zijn geveerde bladeren blijft compact en zorgt voor een tropische sfeer. In een moderne en tijdloze pot van Elho Bruusels soap.

Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 22 cm
Hoogte: +/- 95 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen

Meer informatie

Deze Mexicaanse dwergpalm Chamaedorea is een traag groeiende palm met licht overhangende bladeren. Het lichtgroene blad is glanzend, vederachtig en heel decoratief. De geveerde bladeren kunnen een lengte van 80 cm halen met 10 tot wel 40 deelblaadjes aan een stengel. De Chamaedorea komt uit de regenwouden van Mexico en Guatemala. Deze Chamaedorea wordt ook wel dwergpalm of bergpalm genoemd. Het is een vrij makkelijke plant die in elk interieur past.
Standplaats: Zet deze Mexicaanse dwergpalm Chamaedorea op een lichte plek, uit de volle zon is de beste plek voor deze palmen. Staat hij veel in de zon, dan zullen de bladeren lichter kleuren of geel worden, maar als hij te donker staat stopt zijn groei. Zet hem dus op een plek waar hij in de buurt van een raam kan staan, maar geen direct zonlicht krijgt.
Water: De grond van de Mexicaanse dwerpalm Chamaedorea moet altijd vochtig zijn. Let op dat er geen laag water op de bodem van de bloempot staat, want dan kunnen de wortels gaan rotten. Een te droge grond is ook schadelijk voor de Chamaedorea, dompel de plant daarom regelmatig tijdens de groeiperiode. Bij warm weer het blad regelmatig benevelen
Giftig: De Mexicaanse dwergpalm Chamaedorea is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu