1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Clusia Princess, Asplenium Crispy Wave en de Philodendron Atom Mix – 3 stuks

Clusia Princess, Asplenium Crispy Wave en de Philodendron Atom Mix – 3 stuks

27.95

Met deze mooie luchtzuiverende plantenmix haal je gezondheid in huis.

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 30/40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze luchtzuiverende mix bestaat uit De Clusia Princess, Asplenium Crispy Wave en de Philodendron Atom. Ze zijn alle 3 goed in het zuiveren van de lucht in huis en dienen als een natuurlijke luchtverfrisser. Dat betekent dat ze niet alleen CO2 omzetten in zuurstof, maar dat ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht halen. Deze drie planten hebben een vergelijkbare verzorging en standplaats nodig, dus je kunt ze mooi als set bij elkaar zetten. Profiteer van onze megadeal!
Standplaats: Zet deze planten op een matig zonnige plek. Niet in de felle zon.
Water: Houd de grond licht vochtig, zonder dat de planten met hun wortels in het water staan. Laat de grond niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan in één keer veel. Besproei de bladeren regelmatig voor het verhogen van de luchtvochtigheid.
Giftig: De Clusia en de Atom zijn giftig en de Asplenium is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu