1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Clusia Princess, Asplenium Crispy Wave en de Philodendron Atom Mix – 3 stuks

Clusia Princess, Asplenium Crispy Wave en de Philodendron Atom Mix – 3 stuks

27.95

Met deze groene plantenmix met luchtzuiverende eigenschappen haal je gezondheid in huis!

Met Fair Flora label
Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 30/40 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Clusia Princess,  de Asplenium Crispy Wave en de Philodendron Atom zijn leuke planten met luchtzuiverende eigenschappen. Ook zetten ze CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. Deze planten kunnen ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren. Deze drie planten hebben een vergelijkbare verzorging en standplaats nodig, dus je kunt ze mooi als set bij elkaar zetten!
Standplaats: Deze planten kunnen op een lichte plek, uit de directe zon staan. De Philodendron en Clusia kunnen ook wat donkerder, maar verplaats ze niet steeds van licht naar donker.
Waterbehoefte:  Houdt de grond licht vochtig, laat de grond niet uitdrogen. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Besproei regelmatig de bladeren.
Giftig: De Clusia en de Atom zijn giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is te herkennen aan het label “‘I am Fair Flora“. Het is een plant die wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu. Tevens krijgen de kwekers een eerlijk bedrag voor de planten, zo kunnen ze weer investeren in duurzaamheid! Ook ondersteunt Fair Flora goede doelen, dit doen ze door middel van donaties. Volgens mij hoeven wij niks meer te vertellen over Fair Flora. Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze plantenmix komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu