1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Asplenium, Clusia en Philodendron mix in vaasglas 35 cm – 3 stuks

Asplenium, Clusia en Philodendron mix in vaasglas 35 cm – 3 stuks

25.99

Keuzestress? Met deze luchtzuiverende plantenmix haal je gezondheid in huis!

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Clusia Princess, Asplenium Crispy Wave en de Philodendron Atom zijn alle drie goed in het zuiveren van de lucht in huis. Deze drie planten hebben een vergelijkbare verzorging en standplaats nodig, dus je kunt ze mooi als set bij elkaar zetten! De planten hebben één voor één een unieke uitstraling, ze passen daardoor in elk interieur.
Standplaats: De planten kunnen op een lichte plek, uit de directe zon staan. De Philodendron en Clusia kunnen ook wat donkerder, maar verplaats ze niet steeds van licht naar donker.
Waterbehoefte: Houdt de grond licht vochtig, maat zorg dat de wortels niet in het water staan. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond niet uitdrogen.
Luchtzuiverend: Deze planten mix is sterk luchtzuiverend. Deze planten zetten CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De planten kunnen ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze planten mix komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu