1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Combibox luchtzuiverende groene planten mix in vaasglas 35 cm – 3 stuks

Combibox luchtzuiverende groene planten mix in vaasglas 35 cm – 3 stuks

25.99

Uitverkocht

Keuzestress? Met deze luchtzuiverende mix haal je gezondheid in huis!

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Kan je moeilijk kiezen? Wij hebben nu deze combibox voor je! Deze combibox bestaat uit drie verschillende luchtzuiverende groene kamerplanten. We brengen steeds meer tijd binnen door, zorg dan voor een gezond en prettig binnenklimaat. Met deze luchtzuiverende mix zorg je ervoor dat je huis niet alleen groener, maar ook gezonder wordt. Deze mix bestaat uit:
Asplenium Crispy Wave heeft opvallende harde, golfachtige bladeren die recht op staan. Ze zijn sterk glanzend en fris groen van kleur.Vanuit het hart van de plant worden nieuwe bladeren aangemaakt. Deze Varen kun je het beste in de (half) schaduw zetten. Zet hem ook niet op een plek met veel tocht. Deze varen is ook prima geschikt voor de badkamer. Ideale temperatuur is tussen de 18-30°C. Net als de meeste varens heeft ook deze Asplenium veel water nodig om de grond vochtig te houden. Maar zorg er voor dat er geen water onder in de pot blijft zitten, dan worden de wortels aangetast. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond zeker niet uitdrogen. Besproei de plant regelmatig. De Asplenium Crispy Wave is sterk luchtzuiverend en niet giftig.
Clusia Princess heeft dikke ovale groene bladeren, die wel 20 cm groot kunnen worden. Je kan op het blad krassen, het blad blijft gewoon doorgroeien! De stam en takken van deze sterke plant zijn eerst groen, na verloop van tijd verhouten ze en veranderen ze in een bruine kleur. Zet de Clusia op een lichte plek, maar niet in de felle zon. Een wat donkere plek kan ook heel goed. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C. Houdt de grond licht vochtig, zonder dat de wortels in het water staan. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond niet uitdrogen. De Clusia Princess is sterk luchtzuiverend en giftig.
Philodendron Atom heeft grote donkergroene bladeren, die zelfs iets lijken te krullen. Het is een compact groeiend soort. Je zou het niet meteen zeggen, maar dit is een klimplant! Zet deze plant op een warme lichte plek, maar niet in de volle zon. Ideale temperatuur is tussen de 18-25°C. Houdt de grond licht vochtig, maar zorg dat hij niet met zijn wortels in het water staat. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Laat de grond niet uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei regelmatig. De Atom is sterk luchtzuiverend en giftig.
Fair Flora: Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze combibox komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu