1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Palm Livistona Rotundifolia in pot antraciet 100 cm

Palm Livistona Rotundifolia in pot antraciet 100 cm

53.49

De Livistona Rotundifolia is een echte blikvanger met zijn sierlijke, waaiervormige bladeren. In een moderne en tijdloze pot van ELho Brussels antraciet.

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 24 cm
Hoogte: +/- 100 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Voor wie op zoek is naar een fraaie klein blijvende palm is deze Livistona Rotundifolia zeer geschikt. De glanzend groene bladvingers zijn geveerd en ze zitten aan elkaar vastgegroeid in een waaiervorm. Ze groeien vanuit het hart van de plant. Hier heeft de kamerplant ook zijn bijnaam “Waaierpalm” aan te danken. Deze Waaierpalm kan als kamerplant een maximale hoogte van 150-200 cm bereiken. Hij heeft naast zijn decoratieve waarde nog een pluspunt: hij heeft een zeer lucht zuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnen klimaat. Om die reden werd hij in 2012 uitgeroepen als “kantoorplant van het jaar”. Deze Livistona Rotundifolia palmen maken je huis mooier én gezonder! Het enige waar je bij deze Livistona op moet passen zijn de venijnige stekels op de stelen.
Standplaats: Zet de Livistona Rotundifoliain op een lichte zonnige plek, maar hij kan ook in de halfschaduw. Teveel directe zon kan voor verbranding van de bladeren zorgen. Kies dus voor een lichte liefst tochtvrije plek. In de zomer kan deze palm naar buiten.
Water: De Livistona Rotundifolia is een sterke, makkelijk te verzorgen palm. Twee keer per week water geven, is meestal voldoende. Laat de kluit niet uitdrogen, maar zorg ook dat de plant niet in een laag water komt te staan. Je kan beter in één keer flink wat water geven dan meerdere keren een klein beetje. Zo weet je zeker dat alle wortels water opnemen. De Livistona Rotundifolia is een tropische plant, benevel daarom de bladeren regelmatig met een plantenspuit. Vooral tijdens de wintermaanden, als de verwarming aan staat.
Giftig: De Livistona Rotundifoliain is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu