1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Waaierpalm (Livistona Rotundifolia) 45 cm – 2 stuks

Waaierpalm (Livistona Rotundifolia) 45 cm – 2 stuks

29.95

De Waaierpalm heeft mooie grote waaiervormige bladeren. Ook met sierpot verkrijgbaar (34,25).

Hoogte: 45 cm
Potmaat: Ø 14 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Waaierpalm (Livistona Rotundifolia) heeft prachtige ronde waaiervormige bladeren. Ze zijn één geheel en zijn glanzend en lichtgroen van kleur. De stekels op de stengels zijn scherp. Met deze mooie palm haal je het hele jaar een tropische sfeer in huis, ook op donkere plekjes. De Waaierpalm kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Profiteer van onze Plantada deal!
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Zet de Waaierpalm op een halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Zorg ook voor een tochtvrije plek. De ideale temperatuur is tussen de 18-23°C.
Waterbehoefte: De grond van de Waaierpalm altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Potgrond mag zeker niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid. Besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Waaierpalm is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Wanneer de plant eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam de plant daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie.

Deze Waaierpalm komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu