1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Lipstickplant 40 cm – 2 stuks

Lipstickplant 40 cm – 2 stuks

49.90 34.95

Zoek je een hangplant met de wauw-factor? Kies dan voor deze Lipstickplant met rode bloemen..

Feel Green label
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd en word ook wel de Lipstickplant genoemd. Zijn naam betekent “bloem der schaamte”, omdat hij zijn bloemen lang verborgen houdt. Maar als ze dan tevoorschijn komen, zijn het prachtig rode bloemen, die doen denken aan een lipstick. Geschikt als hang- en als klimplant. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Lipstickplant is geschikt voor bijna alle woonruimten. De plant groeit het liefste op in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid. De Lipstickplant heeft graag een warme, lichte plek, maar zonder direct zonlicht. Een wat donkerder plek wordt echter ook wel verdragen.Het is ook een ideale badkamerplant. De ideale temperatuur is 15-21 ºC.
Water: Het dikke blad doet vermoeden dat dit een plant is die weinig water nodig heeft. Dit is echter niet het geval. De Lipstickplant wil graag regelmatig water, zodat de kluit steeds net licht vochtig blijft. . Geef altijd kleine beetjes water en nooit te veel!  Potgrond mag niet uitdrogen. Besproei deze plant regelmatig met een plantenspuit, want de Lipstickplant houdt van een hoge luchtvochtigheid en zal mooier worden bij wat extra vochtigheid.
Giftig: : De Aeschynanthus is niet giftig en is daarom geschikte planten met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu