1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Lepismium Bolivianum 45 cm

Lepismium Bolivianum 45 cm

25.95

Als je op zoek bent naar een makkelijke hangplant is deze zeker geschikt! Hij geeft echt een jungle sfeer in je woonkamer.

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 45 cm

 

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Lepismium Bolivianum is een van oorsprong Zuid Amerikaanse hangplant die zeer sterk en makkelijk is om te verzorgen. De Boliviana groeit in Bolivië en is familie van de Rhipsalis. Deze hangplant heeft eigenlijk helemaal geen bladeren, hij heeft lange dunne groene slierten. De nieuwe stengels groeien eerst een eindje de lucht in voor ze ombuigen en gaan hangen. Worden de slierten te groot, knip ze dan eenvoudig terug in model. Als de Lepismium Bolivianum op een ideale plek staat en je hem goed verzorgt, heb je kans dat hij in het voor- of najaar gaat bloeien.  Het is een vetplant soort die vocht vasthoudt in de lange slierten. Deze plant kan je ophangen, maar ook in een hoge pot plaatsen. De Lepismium is net zoals de Rhipsalis ijzersterk. Tip: Deze plant hebben we ook als Plantada deal!
Standplaats: De Lepismium houdt van een zonnige standplaats. Hij kan zelfs in de volle zon, maar laat hem dan eerst even rustig wennen en zet hem bijvoorbeeld iedere week een stukje dichter bij het raam. Hoe meer daglicht, hoe beter.
Water: Geef de Lepismium Bolivianum pas water als de aarde echt helemaal droog is, Van teveel water gaat de Lepismium rotten. Tussen november en begin maart geef je de Lepismium maar 1 x in de maand water. Vanaf maart geef je 2 x per maand en in de zomer mag hij – wanneer de aarde helemaal droog is – iedere week wat water.
Giftig: De Lepismium Bolivianum is giftig. Kijk uit voor het sap van de Lepismium, die kan irriterend werken op de huid.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu