1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Spathiphyllum “Vivaldi” (Lepelplant) 70 cm

Spathiphyllum “Vivaldi” (Lepelplant) 70 cm

20.55

Deze decoratieve Spathipyllum Vivaldi heeft mooie witte schutbladeren.

Hoogte: 70 cm
Potmaat: Ø 17 cm
Klik hier voor onze Plantada Deal!

 

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Door de opvallende vorm van de grote witte bloemen wordt de Spathiphyllum ook wel Lepelplant genoemd. Deze Vivaldi heeft kleinere bladeren dan grote zus Lauretta. De Spathiphyllum produceert vooral ’s nachts zuurstof, een ideale plant voor op de slaapkamer dus.
Standplaats: Zet de plant op een plek met gematigd licht (halfschaduw). Een badkamer is ideaal voor de Spathiphyllum, minder licht en veel vocht!
Waterbehoefte: Zodra het blad iets gaat hangen heeft de plant water nodig. Maar het is beter om de grond vochtig te houden door regelmatig een beetje water te geven. Sproei regelmatig, om te voorkomen dat blad bruin wordt.
Luchtzuiverend: De Spathiphyllum is sterk luchtzuiverend. De plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: Deze Spathiphyllum Vivaldi is giftig.
Plantada-tip: Een bloem hoort wit te zijn. Wordt een bloem groen of bruin, snij deze dan zo laag mogelijk af. Zo kan de plant energie stoppen in nieuwe bloemen en fris blad.

Deze Spathiphylium Vivaldi komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu