1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Krulvaren (Nephrolepis Green Lady) 40 cm – 2 stuks

Krulvaren (Nephrolepis Green Lady) 40 cm – 2 stuks

35.69

Deze sterke Krulvaren is een weelderige groene verschijning.

Hoogte: 40 cm
Potmaat: Ø 17 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Krulvaren (Nephrolepis Green Lady) heeft lange geveerde bladeren.  Het blad is heldergroen van kleur. Het is de mooiste en de meest bekende varen. Deze sterke plant straalt gezondheid en rust uit en is een sieraad voor elk interieur. Profiteer van onze Plantada deal!
Verzorging: makkelijk.
Standplaats: Deze krulvaren doet het goed op een lichte en zonnige plek, maar staat liever niet direct in de zon. Hij is bestand tegen droge lucht van de centrale verwarming, maar heeft een hekel aan kou en tocht. Ideale temperatuur is tussen de 18-23°C. Deze plant is zeer geschikt voor de badkamer.
Waterbehoefte: Net als de meeste varens heeft ook deze Krulvaren veel water nodig. Houdt de grond altijd licht vochtig. Zorg er wel voor dat hij niet met zijn wortels in het water staat. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer.  Besproei regelmatig de bladeren.
Luchtzuiverend: De Krulvaren is sterk luchtzuiverend. Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren
Giftig: De Krulvaren is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Plantada-tip: Geef water via de zijkant in de potgrond want in het midden geeft een kaal hart. Knip verkleurde bladeren weg, zo blijft hij gezond.

Deze Krulvaren komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu