1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Monstera Minima (Gatenplant) in Kokodama® 35 cm

Monstera Minima (Gatenplant) in Kokodama® 35 cm

30.95

Met deze mooie Monstera Minima in een trendy handgemaakte hangpot van Kokodama® creëer je een natuurlijke sfeer!

Hoogte: 35 cm
Potmaat: Ø 17 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Philodendron Monstera Minima heeft hartvormige, ingesneden bladeren. Het unieke van deze plant is dat hij al direct grote inkepingen in de bladeren heeft. Het is een sterke plant en een snelle groeier. Deze plant wordt geleverd in Kokodama hangpot van kokosvezel. Dit is dé nieuwe trend! Altijd plek voor deze hangplant!
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Hang deze plant op een warme (half)schaduw plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22ºC.
Waterbehoefte: Houdt de grond van de Monstera licht vochtig, maar niet te nat. In de winter mag de grond kort uitdrogen. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Monstera Minima is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Kokodama: In een mooie hangpot/bol die bestaat uit kokosvezel en andere natuurlijke materialen van Kokodama® met een macramé ophangtouw. De Kokodama is een 100% fair trade product. Het wordt gemaakt door de lokale bevolking en kansarme vrouwen uit Sri Lanka. De stichting Kokodama geeft ook een deel van de winst aan lokale projecten in Sri Lanka.

Deze Monstera Minima komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu