1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Chlorophytum, Tradescantia en Pilea Depressa mix in Kokodama® 25 cm – 3 stuks

Chlorophytum, Tradescantia en Pilea Depressa mix in Kokodama® 25 cm – 3 stuks

41.10

Uitverkocht

Keuzestress? Met deze gezellige groene mix in trendy handgemaakte hangpotten van Kokodama® creëer je snel en makkelijk een natuurlijke sfeer!

Hoogte: 25 cm
Potmaat: Ø 15 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Dit groene trio bestaat uit de Chlorophytum, de Tradescantia Zebrina en de Pilea Depressa. Deze planten worden geleverd in Kokodama hangpotten van kokosvezel. Dit is dé nieuwe trend! Altijd plek voor deze hangplanten!

– Tradescantia Zebrina
De  Tradescantia Zebrina is een kleurrijke en bijzondere kamerplant. Het blad is van binnen groenzilver van kleur en wordt omgeven door een paarse rand. Hierdoor valt de plant goed op tussen de andere groene kamerplanten.
Chlorophytum
De Chlorophytum heeft aantrekkelijk groen met wit blad. Het is een erg sterke plant en gemakkelijk te onderhouden. Niet voor niets een favoriet van vele plantenliefhebbers.
– Pilea depressa
De Pilea depressa heeft lichtgroene kleine blaadjes die compact op de pot groeien. Het speelse karakter van de kleine blaadjes maakt deze plant een echte must-have voor je woonkamer.

Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Deze planten kunnen op een lichte- tot zonnige plek staan, vermijd direct zonlicht.
Waterbehoefte: De grond van de planten altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Potgrond mag zeker niet uitdrogen.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren
Giftig: De Tradescantia en Rhipsalis zijn giftig, zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Kokodama: Kokodama: In een mooie hangpot die bestaat uit kokosvezel en andere natuurlijke materialen van Kokodama® met een macramé ophangtouw. De Kokodama is een 100% fair trade product. Het wordt gemaakt door de lokale bevolking en kansarme vrouwen uit Sri Lanka. De stichting Kokodama geeft ook een deel van de winst aan lokale projecten in Sri Lanka.

Deze mix komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu