1. Home
  2. /
  3. Planten in pot
  4. /
  5. Zaagcactus (Epiphyllum Angular) in Kokodama® 20 cm

Zaagcactus (Epiphyllum Angular) in Kokodama® 20 cm

27.10

Met deze mooie Zaagcactus in een trendy handgemaakte hangpot van Kokodama® creëer je een natuurlijke sfeer!

Hoogte: 20 cm
Potmaat: Ø 15 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Zaagcactus (Epiphyllum Angular) heeft opvallend gekarteld plat blad. In het begin groeien de bladeren recht omhoog, later gaan ze hangen. Deze prachtige gevormde bladcactus is zeer geschikt als hangplant. Deze plant wordt geleverd in Kokodama hangpot van kokosvezel. Dit is dé nieuwe trend! Altijd plek voor deze hangplant!
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Geef de Zaagcactus een lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 16-25°C.
Waterbehoefte: Deze zaagcactus wel iets meer water dan een gewone cactus. Potgrond mag licht uitdrogen, voordat je weer water geeft. In de winter kan deze plant wel weken zonder water. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven.
Sproeien: Deze plant kan goed tegen wat drogere lucht. Besproei wel regelmatig, want het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Giftig: De Zaagcactus is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Kokodama: In een mooie hangpot/bol die bestaat uit kokosvezel en andere natuurlijke materialen van Kokodama® met een macramé ophangtouw. De Kokodama is een 100% fair trade product. Het wordt gemaakt door de lokale bevolking en kansarme vrouwen uit Sri Lanka. De stichting Kokodama geeft ook een deel van de winst aan lokale projecten in Sri Lanka.

Deze Zaagcactus komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.  


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu