1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Graslelie (Chlorophytum) in Kokodama® 25 cm

Graslelie (Chlorophytum) in Kokodama® 25 cm

24.95

Met deze mooie Graslelie in een trendy handgemaakte hangpot van Kokodama® creëer je een natuurlijke sfeer!

Hoogte: 25 cm
Potmaat: Ø 15 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Graslelie (Chlorophytum Comosum Ocean) heeft lang en dun blad. Het sprieterige blad is felgroen met roomwitte rand. Hij krijgt veel uitlopers waaraan zich nieuwe plantjes vormen. Het is een plant die al jaren in huiskamers en kantoren te vinden is. Deze plant wordt geleverd in Kokodama hangpot van kokosvezel. Dit is dé nieuwe trend! Altijd plek voor deze hangplant!
Verzorging: Makkelijk.
Standplaats: Geef de Graslelie een lichte plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-30℃.
Waterbehoefte: De grond van de Graslelie licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. De graslelie is een sterke plant, een keertje vergeten water te geven is niet erg.
Sproeien: Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren.
Luchtzuiverend: Alle planten zetten CO2 om in zuurstof, maar niet alle planten kunnen de lucht zuiveren in je huis. Deze plant kan een deel van de schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren, beter dan veel andere planten dat kunnen.
Giftig: De Graslelie is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Kokodama: In een mooie hangpot/bol die bestaat uit kokosvezel en andere natuurlijke materialen van Kokodama® met een macramé ophangtouw. De Kokodama is een 100% fair trade product. Het wordt gemaakt door de lokale bevolking en kansarme vrouwen uit Sri Lanka. De stichting Kokodama geeft ook een deel van de winst aan lokale projecten in Sri Lanka.
Plantada-tip: Blad dat lelijk geworden is mag je afknippen.

Deze Graslelie komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu