1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Chinees Lantaarnplantje (Ceropegia “String of Hearts”) Kokodama® 30 cm – 2 stuks

Chinees Lantaarnplantje (Ceropegia “String of Hearts”) Kokodama® 30 cm – 2 stuks

32.79

Met deze mooie set Ceropegia ”String of Hearts” in trendy handgemaakte hangpotten van Kokodama® creër je een natuurlijke sfeer!

Hoogte: 30 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Ceropegia “String of Hearts” (Chinees lantaarnplantje) heeft kleine hartvormige blaadjes met een grijsgroen patroon en een paarse onderkant. Ze zitten aan lange dunne stengels, die snel groeien Het is een populair hangend vetplantje.
Verzorging: Makkelijk
Standplaats: Geef de Ceropegia ”String of Hearts” een lichte plek, maar geen direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18–24°C.
Waterbehoefte: Geef de plant regelmatig wat water, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Laat de potgrond gerust af en toe opdrogen tot de volgende gietbeurt. Sproeien is niet nodig, deze plant kan goed tegen droge lucht.
Giftig: De Ceropegia ”String of Hearts” is niet giftig en dus veilig voor kleine kinderen en huisdieren.
Kokodama: In een mooie hangpot die bestaat uit kokosvezel en andere natuurlijke materialen van Kokodama® met een macramé ophangtouw. De Kokodama is een 100% fair trade product. Het wordt gemaakt door de lokale bevolking en kansarme vrouwen uit Sri Lanka. De stichting Kokodama geeft ook een deel van de winst aan lokale projecten in Sri Lanka.
Plantada-tip: De Ceropegia is een vrij snelle groeier. De lange slierten kunnen in de knoop raken, regelmatig ontwarren. Zijn ze te lang?  Knip je ze gewoon een stukje af.

Deze Ceropegia “String of Hearts” komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu