1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Aloë Mix in Kokodama® 25 cm – 3 stuks

Aloë Mix in Kokodama® 25 cm – 3 stuks

36.95

Keuzestress? Met deze Aloë mix in trendy handgemaakte hangpotten van Kokodama® creëer je snel en makkelijk een natuurlijke sfeer!

Hoogte: 25 cm
Potmaat: Ø 15 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Een oersterke mix van Aloë in een hangpot/bol die bestaat uit kokosvezel en andere natuurlijke materialen van Kokodama® met een macramé ophangtouw. Je kan de Kokodama ophangen of neerzetten.
Standplaats: De planten groeien snel op een zonnige standplaats, maar een beetje schaduw is ook geen probleem. Kan in de zomer naar buiten op het terras.
Waterbehoefte: Geef deze planten pas water, zodra de potgrond is opgedroogd. In de winter kan hij wel 2 maanden zonder water. Besproeien van de bladeren is niet nodig, hij kan goed tegen droge en warme lucht.
Luchtzuiverend: Deze Aloë mix is sterk luchtzuiverend, Deze plant zet CO2 om in zuurstof, beter dan veel andere planten dat kunnen. De plant kan ook zeer effectief schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren.
Giftig: De Aloë mix is niet giftig, alleen het sap van deze plant kan licht laxerend zijn.
Kokodama: De Kokodama is een 100% fair trade product. Het wordt gemaakt door de lokale bevolking en kansarme vrouwen uit Sri Lanka. De stichting Kokodama geeft ook een deel van de winst aan lokale projecten in Sri Lanka.

Deze Aloë mix komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu