1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Kentia Palm 90 cm

Kentia Palm 90 cm

27.95

De Kentia Palm (Howea Forsteriana) heeft sierlijke frisgroene bladeren. Ze zijn zacht, spitsvormig en waaieren uit op verschillende hoogten.

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 19 cm
Hoogte: +/- 90 cm
.

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Kentia Palm of Howea Forsteriana is één van de sterkere palmsoorten. De Kentia is een trage groeier, maar vanuit het hart van de plant zal hij regelmatig een nieuw blad geven. Het nieuwe blad begint als een speer en zal opeens open springen. De bladeren zijn bovendien spitsvormig en waaieren uit op verschillende hoogte. De Kentia heeft bovendien een zeer luchtzuiverende werking en draagt dus bij aan een gezonder binnenklimaat.
Standplaats: De Kentia Palm doet het zowel goed op een lichte als een wat donkerder plek. Ten opzichte van andere palmen kan de Kentia relatief donker staan. Daarom is het ook een favoriet voor kantoren. Zorg voor maximaal 3 uur direct zonlicht. Als de bladeren lichter en fletser worden dan weet je dat de palm te licht staat. Ten slotte is zijn standplaats beter niet naast de kachel en ook tocht moet je vermijden.
Water: De Kentia Palm houdt net als veel andere palmen erg van water. Zorg dat de grond van de Kentia altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Geef daarom regelmatig kleine beetjes water. Zorg er ook voor dat de grond niet opdroogt. Om de luchtvochtigheid hoog te houden kan je hem 1 x per week sproeien.
Giftig: De Kentia Palm is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu