1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Kangoeroevaren 40 cm

Kangoeroevaren 40 cm

23.95

De Microsorum Diversifolium wordt ook wel de Kangoeroevaren genoemd. Geen blad is hetzelfde!

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 40 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Microsorum Diversifolium wordt ook wel de Kangoeroevaren genoemd. Deze Kangoeroevaren heeft een diep ingesneden, sterk glanzend groen blad. De donkergroene bladeren zijn langwerpig en gegolfd, waarvan geen blad hetzelfde lijkt te zijn. Vandaar ook de naam “’Diversifolium” wat “verschillende bladeren” betekent. Het is een buitengewoon gebruikersvriendelijke varen. De Kangoeroevaren kan gebruikt worden als pot- of als hangplant. Tip: Deze plant hebben we ook als Plantada deal!
Standplaats: Plaats de Kangoeroevaren op een lichte standplaats, maar niet in de volle zon. Maar deze varen doet het ook goed op een schaduwrijke plaats. Een varen houd niet zo van verhuizen, als je veel plezier van deze plant wil hebben geef hem dan een vaste plaats. In de badkamer voelt hij zich prima thuis.
Water: Geef de Kangoeroevaren regelmatig water maar zorg er voor dat hij niet te nat is, anders zullen zijn wortels afsterven. Geef minimaal één keer per week water en laat de potgrond niet uitdrogen. Geef geen water in het hart van de plant. Deze makkelijke varen houdt van iets vochtige lucht, maar kan ook tegen wat drogere lucht.
Giftig: De Kangoeroevaren is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu