1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Kalanchoe Tomentosa 28 cm – 2 stuks

Kalanchoe Tomentosa 28 cm – 2 stuks

21.95

Deze Kalanchoe Tomentosa (Pandaplant) heeft groengrijze, wollige behaarde bladeren. Dat maakt deze vetplant apart en zeer herkenbaar. Een aaibaar plantje!

Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 28 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Kalanchoe Tomentosa (Pandaplant) is door zijn bijzondere bladstructuur en kleur een decoratieve plant. Hij heeft groengrijze, zilverachtige, wollige behaarde bladeren en de sterke lepelvormige bladeren hebben een bruinrode rand. En daar komt de naam “Pandaplant” vandaan. En wil je er nog één? Breek dan voorzichtig een blad af en leg deze in de pot. Op het breukvlak ontstaan nieuwe wortels. Deze Kalanchoe Tomantosa bloeit zelden en is tamelijk onopvallend. In de winter kan je het beste een rustperiode inbouwen, want deze vrij snel groeiende plant krijgt anders een lelijke uitgroei. Deze Pandaplanten wil je in gewoon in je huis hebben! Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats: De Kalanchoe Tomentosa mag je in de volle zon zetten maar een plaats in de (half)schaduw is ook geen probleem. Kalanchoë staat zowel binnen als buiten het liefst licht tot zonnig, mits de temperatuur boven de 12°C is. Als hij voldoende licht krijgt, krijgen de gekartelde randen fraaie rode punten en wordt de viltige beharing dikker.
Water: Een Kalanchoe Tomentosa heeft weinig water nodig, zeker in de winter kan je deze plant gerust vaak overslaan. De plant slaat veel water op in de dikke blaadjes, waardoor je de plant pas water hoeft te geven als de potgrond is opgedroogd. In de winter gaat de plant in een ruststand. Zet de plant dan op een koele plek en geef nauwelijks tot geen water Voorkom ook dat de bladeren nat worden
Giftig: De Kalachoe Tomentosa is giftig.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu