1. Home
  2. /
  3. Plantada Deals
  4. /
  5. Jungle Kamerplanten mix – Alocasia, Monstera, Pachira, Schefflera 40 cm in Classic Stone keramiek

Jungle Kamerplanten mix – Alocasia, Monstera, Pachira, Schefflera 40 cm in Classic Stone keramiek

49.69

Met deze Jungle kamerplanten in trendy potten creëer je eenvoudig een urban jungle.

Hoogte: ±40 cm
Potmaat: Ø 14 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 3 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Kan je moeilijk kiezen? Wij hebben nu deze Jungle kamerplanten mix voor je! Deze mix bestaat uit vier verschillende groene kamerplanten in keramiek Classic Stone. Met deze “Junglemix” geef je jouw interieur direct veel meer karakter en een natuurlijke boost. Ben jij al klaar voor deze Urban Jungle stijl? Een trendy en stoere mix van kamerplanten voor in huis of op kantoor .Een leuk en duurzaam cadeau! Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

Alocasia Cucullata
De Alocasia Cucullata wordt gekenmerkt door mooie pijlvormige groene bladeren en een opvallend compacte groei. Zet de Alocasia op een halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Zet de plant ook op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 18–25°C. De grond van de Alocasia altijd licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). Potgrond mag zeker niet uitdrogen. De plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren. De Alocasia is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.

Monstera
De Monstera wordt dankzij de speciale vorm van de bladeren ook wel gatenplant genoemd. Zet de Monstera op een warme lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C. Houdt de grond van de Monstera licht vochtig, maar niet te nat. In de winter mag de grond kort uitdrogen. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Geef liever regelmatig kleine beetjes water dan veel per keer. Te veel water in één keer kan zorgen voor guttatie (druppeltjes op de bladpunten). De plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren. Alle planten zetten CO2 om in zuurstof, maar niet alle planten kunnen de lucht zuiveren in je huis. Deze plant kan een deel van de schadelijke stoffen in de lucht afbreken en de luchtvochtigheid verbeteren, beter dan veel andere planten dat kunnen. De Monstera is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.

Pachira
De Geldboom (Pachira Aquatica) heeft diepgroene langwerpige bladeren en groeien aan de uiteinden van de stam. De stam is bijzonder, want de dunne stammen zijn samen gevlochten tot één dikke stam. De Geldboom kan op een lichte- tot halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht. Zet de plant op een tochtvrije plek. Ideale temperatuur is tussen de 15-30°C. De Pachira slaat water op in zijn stamPotgrond mag een langere tijd helemaal uitdrogen, voordat je weer een flinke hoeveelheid water geeft. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. De plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei deze plant regelmatig met lauw water. Dit compenseert het gebrek aan luchtvochtigheid, het helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren. De Geldboom is licht giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.

Schefflera
De Schefflera die door zijn aparte bladeren Vingersboom genoemd wordt. Hij ziet er uit als een boom, met duidelijk zichtbare stammen en een kruin. De Schefflera staat het liefst op een warme lichte plek, vermijd direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18 en 23°C. De grond van de Schefflera licht vochtig houden. Zorg dat er nooit een laagje water onderin de pot komt te staan, dit kan namelijk leiden tot wortelrot. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Deze plant kan goed tegen wat drogere lucht. Besproei wel regelmatig met lauw water, dit helpt preventief tegen ongedierte en verwijderd ook direct het stof van de bladeren. De Schefflera is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.

Deze kamerplanten mix komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden. 


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google beoordeling
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu