1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Plantenbox Jungle mix in keramiek Classic Stone 40 cm – 4 stuks

Plantenbox Jungle mix in keramiek Classic Stone 40 cm – 4 stuks

47.95

Met deze Jungle groene plantenmix creëer je eenvoudig een urban jungle.

Hoogte: 40 cm
Potmaat: Ø 14 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Kan je moeilijk kiezen? Wij hebben nu deze plantenbox voor je! Deze box bestaat uit een mix van vier verschillende hippe groene kamerplanten. Deze planten zitten in sierpotten keramiek Classic Stone. Ze passen perfect in een gezellig, modieus en vriendelijk interieur. Deze mooie Jungle plantenbox bestaat uit::
Alocasoa Cuculatta met zijn mooie pijlvormige bladeren. Deze plant houdt van veel licht.Zet hem niet op de tocht en niet in de buurt van een radiator of airco. Ideale temperatuur is tussen de 18–22°CDe grond van de Alocasia altijd licht vochtig houden, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Deze plant heeft een hoge luchtvochtigheid nodig, besproei de bladeren ook regelmatig. De Alocasia is een licht luchtzuiverende plant en licht giftig.
Schefflera Luseana met zijn aparte bladeren. Het is een erg sterke plant en vraagt nauwelijks aandacht. Deze plant staat het liefst op een warme lichte plek, zonder te veel direct zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-23°C.  De grond van deze Schefflera altijd licht vochtig houden, maar zorg dat de plant niet met zijn wortels in het water staat. De Schefflera is sterk luchtzuiverend en licht giftig.
Monstera Deliciosa met zijn gaten in het blad. Deze plant houdt van een warme vochtige ruimte. Zet de plant op een lichte plek, maar niet in het directe zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C. Houdt de grond van de Monstera licht vochtig, zonder dat de wortels in het water staan. De grond mag nooit helemaal uitdrogen. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien. Deze plant is sterk luchtzuiverend en giftig.
Pachira De Pachira is een mooie palm, met een gevlochten stam. Deze Pachira kan licht, maar ook tamelijk donker staan. Zet hem niet in de volle zon. Ideale temperatuur is tussen de 15-30°C. Geef om de 3 weken flink wat water. Hij slaat water op in zijn stam, geef pas weer water als de aarde enigszins opgedroogd is. Hij mag zeker niet met zijn wortels in het water staan. Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, regelmatig besproeien. De Pachira is sterk luchtzuiverend en is licht giftig.

Deze Jungle plantenbox komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu