1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Groene plantenmix op water in bolglas 40 cm – 3 stuks

Groene plantenmix op water in bolglas 40 cm – 3 stuks

50.05

Hydroponie, een nieuwe trend, Laat je plant op water groeien. Bij deze INTENZ-mix in bolglas moet je alleen af en toe het water verversen.

Hoogte: 40 cm
Potmaat: Ø 12 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

In deze mix INTENZ in bolglas zitten drie mooie groene kamerplanten op water. Door het bolglas kun je de wortels van de planten zien. Deze planten op water noemen we hydroponie. Bij deze nieuwe trend van groen in huis, draait het om planten die hun voedingsstoffen uit water halen. Wat dan onder water ontstaat is fascinerend om te zien.
Verzorging: Zeer makkelijk.
Verzorgingstips: Een laagje lauw (kraan)water met een druppeltje plantenvoeding of  bronwater is alles wat deze plant nodig heeft. Het water kun je het beste elke twee weken verversen, wel zo fris. Dit kun je simpelweg doen door het oude water weg te gooien, het glas en de wortels af te spoelen en vervolgens nieuw water in het glas te schenken. Zorg er wel voor dat alleen de wortels onder water komen te staan en niet de stam!
Ctenanthe Burle Marxii
De Ctenanthe heeft mooie gestreepte bladeren met een opvallende paarse onderkant. Deze plant staat graag op een (half)schaduw plek, zeker niet in de directe zon. Een geschikte plant voor de badkamer. Ideale temperatuur is tussen de 15-23°C. De Ctenanthe Burle Marxii is sterk luchtzuiverend en niet giftig.
Strelitzia
De Strelitzia heeft grote ovaal groene bladeren met een blauwgrijze gloed. Deze plant kan veel zonlicht verdragen, zet de plant op een lichte plek. Ideale temperatuur is tussen de tussen de 15-30C°.  De Strelitzia is een licht luchtzuiverende plant en giftig.
Monstera
De Monstera (Gatenplant) heeft grote glanzende, donkergroene bladeren. Het jonge blad is hartvormig,  later krijgt het blad pas de inkepingen en gaten. Deze plant houdt van een warme vochtige ruimte. Zet de plant op een lichte plek, maar niet in het directe zonlicht. Ideale temperatuur is tussen de 18-22°C Deze plant houdt van een hoge luchtvochtigheid, besproei regelmatig de bladeren. De Monstera is sterk luchtzuiverend en giftig.

Fair Flora:
Een Fair Flora plant wordt gekweekt op basis van duurzaamheid voor mens, dier en milieu.  Kies voor een Fair Flora plant en help mee aan een betere wereld!

Deze plantenmix
komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Google waardering
5

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu