1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Intenz Home ® Mix van vier planten in Nairobi sierpot

Intenz Home ® Mix van vier planten in Nairobi sierpot

Een groene plantenmix van het merk Intenz Home ®, jouw botanische bron voor gezonde groene planten. Deze mix bestaat uit een Clusia Princess, een Tradescantia Purple Flame, een Nephrolepis Emina en een Syngonium Pixie. Deze mooie planten komen in de exclusieve Nairobi sierpotten met opdruk.

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De mix bestaat uit een Clusia, een Tradescantia Purple Flame, een Nephrolepsis Emina en een Syngonium Pixie. De compacte Clusia Rosea Princess is een sterke plant met leerachtige, ovaal groene bladeren. De schoonheid van de Tradescantia Purple Flame zit vooral in het gekleurde blad. Hoewel de meeste Tradescantia hangen, maakt de Purple Flame daarop een uitzondering en groeit in de hoogte. De Nephrolepis Emina is een heel bijzondere krulvaren. Omdat het blad lijkt op de staart van een draak heeft deze plant de bijnaam ‘dragon tail’.De Pixie is een minivariant van de Syngonium, een klimplant met mooie, pijlvormige bladeren met een interessante bladtekening.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu