1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Spinnenpootvaren “Bunny” 35 cm – 2 stuks

Spinnenpootvaren “Bunny” 35 cm – 2 stuks

47.90 32.95

Deze Spinnenpootvarens met wortelachtige uitlopers en luchtwortels zijn zeer decoratief.

Feel Green label
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 35 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Humata Tyermannii is ook wel bekend als de Spinnenpootvaren. Deze Varen met groene bladeren heeft witbruine wortelstokken die ook wel op spinnenpoten lijken. Deze groeien over het hangpotje heen. Als je bij volwassen planten het blad verwijderd, gaan de uitlopers nog harder groeien en krijg je een grillig effect. Aan de uitlopers groeien de bladeren overigens gewoon weer aan. Deze decoratieve Varen kan goed tegen een stootje!
Standplaats: De Spinnenpootvaren doet het overal goed, in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. De Varen groeit meestal op een schaduwplek in de natuur, daarom is een plek in de schaduw of halfschaduw voor binnen het beste. De Humata houdt niet van direct zonlicht.
Water: De grond van deze Varen moet altijd licht vochtig zijn, zonder dat er een laagje water onder in de pot komt. Pas op voor te drassige grond, maar laat de grond ook niet verdrogen. Geef minimaal 1 keer per week water op de potgrond en geef geen water op de bladeren. De Spinnenpootvaren houdt van iets vochtige lucht maar kan ook wel tegen wat drogere lucht.
Giftig: De Spinnenpootvaren is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu