1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Hertshoornvaren 45 cm

Hertshoornvaren 45 cm

23.95

De Platycerium is ook wel bekend als Hertshoornvaren. Laat de jaren zeventig weer herleven.

Feel Green label
Licht luchtzuiverend
Potmaat: Ø 17 cm
Hoogte: +/- 45 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

De Platycerium Bifuecatum “Netherlands”  is ook wel bekend als de Hertshoornvaren. De Hertshoornvaren heeft grillige bladeren, die zich halverwege splitsen, waardoor het een beetje op een gewei lijkt. Ze zijn dik en voorzien van een viltig, grijs laagje. Laat dit altijd zitten, want het is bedoeld om verdamping tegen te gaan en vocht op te nemen. De Hertshoornvaren is op z’n best als hangplant, maar je kan hem ook neerzetten als je maar zorgt dat hij z’n bladeren lekker kan laten hangen! De Hertshoornvaren is bezig aan een opmars en is weer in veel huiskamers te vinden. Tip: Deze plant hebben we ook als Plantada deal!
Standplaats: De Hertshoornvaren kan het beste op een lichte standplaats geplaatst worden, echter liever niet in de volle zon .Hij houdt van een warme en een licht of halfschuduw plekje. Zo tussen de 18 en 25 graden is dus ideaal. Deze kamerplant kan ook iets verder in de kamer staan.
Water:
 Geef de Hertshoornvaren regelmatig water. De grond mag best iets vochtig aanvoelen. Probeer geen water te geven op de bladeren, maar direct op de grond, hierdoor blijft het witje laagje behouden. Door de overhangende bladeren is het soms lastig water geven. Om water te geven kan je hem het beste 10-15 minuten in water dompelen en vervolgens laten uitlekken. Dit doe je een keer per week.
Giftig: De Hertshoornvaren is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn.


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu