1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Muehlenbeckia, Pilea Depressa en Chlorophytum Comosum Mix – 3 stuks

Muehlenbeckia, Pilea Depressa en Chlorophytum Comosum Mix – 3 stuks

23.95

Een leuke mix van 3 hangplanten. De Muehlenbeckia Maori, de Pilea Depressa Sao Paulo en de Chlorophytum Comosum Bonnie.

Met Fair Flora label
Potmaat: Ø 12 cm
Hoogte: +/- 20 cm

Logo Plantada

Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Set van drie leuke hangplantjes, namelijk de Muehlenbeckia Maori, de Pilea Depressa Sao Paulo en de Chlorophytum Comosum Bonnie (Graslelie). Het zijn drie planten die goed tot hun recht komen boven op een kast, aangezien ze mooi naar beneden kunnen gaan hangen. De Muehlenbeckia en de Pilea doen dit met hun steeds langer wordende takken en de Chlorophytum doet dit door stekken aan lange takken te maken. Het zijn sterke decoratieve planten, die ook gemakkelijk in de verzorging zijn. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats:  Zet deze planten op een lichte plaats, met genoeg indirect zonlicht (halfschaduw). Vermijd de volle zon.
Water: Geef de planten voldoende water, royaal water geven in de lente tot de herfst en in de winter wat minder. Zorg dat de grond van deze planten altijd licht vochtig blijft, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. De Pilea houdt ervan om water te drinken vanaf een schoteltje. Als je het water op deze plant zelf giet, gaan de blaadjes rotten.
Giftig: Deze plantjes zijn niet giftig en daarom geschikte planten met huisdieren en kleine kinderen.
Fair Flora: Een Fair Flora plant is een kamerplant die wordt geproduceerd met oog voor duurzaamheid op het gebied van mens, milieu en grondstoffen. Daarnaast wordt continu gewerkt om deze kamerplant nog duurzamer te produceren. Daarbij letten ze op gebruik van meststoffen en gewasbescherming, inzet van energie en elektra en ontwikkeling van personeel. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product.  zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Uitstoot van CO2 die vrijgekomen is bij de teelt, transport en materialen van de plant worden gecompenseerd met aanplant van bamboe in Uganda. Ten slotte worden er ook donaties gedaan aan goede doelen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Fair Flora. Met jouw aankoop help je innoveren!

 


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu