1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Goudpalm, Sansevieria en Philodendron Mix 50 cm – 3 stuks

Goudpalm, Sansevieria en Philodendron Mix 50 cm – 3 stuks

36.99

Met deze mix van de Goudpalm, de Sansevieria Aubrytniana Metelicca en Philodendron Narrow Escape Feel Green haal je een bijzonder trio in huis.

Feel Green label
Luchtzuiverend
Potmaat: Ø 14 cm
Hoogte: +/- 50 cm

 

Logo Plantada

Geen verzendkosten
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze mix bestaat uit de Goudpalm (Areca), de Sansevieria Aubrytniana Metelicca en de Philodendron Narrow Escape Feel Green. Maak je jeigen plantenjungle. De Goudpalm is een vederpalm met prachtige, helder groene, geveerde bladeren. De Sansevieria is een onverwoestbare krachtpatser en bovendien is de Sansevieria is weer helemaal hip! De Philodendron is een mooie trendy kamerplant die de ruimte goed op kan vullen. Profiteer van onze Plantada deal!
Standplaats# De Goudpalm houdt van een lichte standplaats, maar niet van direct zonlicht. Eigenlijk geldt voor deze kamerplant hoe meer licht hoe beter. # De Sansevieria doet niet heel moeilijk over zijn standplaats. Zet deze plant in de schaduw of op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. # De Philodendron Narrow Escape is een kamerplant die in de schaduw kan staan. De plant kan niet tegen direct zonlicht, een ideale plek voor deze plant is de halfschaduw.
Water: # Zorg dat de grond van de Goudpalm en de Philodendron Narrow Escape altijd licht vochtig is, maar laat de grond niet uitdrogen. Let er ook op dat er geen water in de pot blijft staan, want dan kunnen de wortels gaan rotten. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, dan in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer.  # Geef de Sansevieria maar weinig water, de aarde moet goed zijn opgedroogd, voordat er weer water gegeven wordt. Bij teveel water kunnen de wortels van de Sansevieria gaan rotten en zal de plant doodgaan.
Giftig: De Sansevieria en de Philodendon zijn giftig en de Goudpalm is niet giftig en daarom een geschikte plant met huisdieren en kleine kinderen.
Feel Green: Feel Green is hét duurzaamheidsmerk van Decorum Company. Feel Green biedt een volledig duurzaam aanbod van planten met de kernwaarden: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. De kwekers gebruiken alleen milieuvriendelijke middelen voor de groei van hun gewassen, verpakken hun producten in afbreekbare of hernieuwbare materialen en werken hard aan het verminderen van hun CO2 uitstoot. Daardoor kunnen wij jullie verzekeren dat deze groene producten die je koopt ook echt groen zijn


Omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. Hoogte en vormen kunnen iets afwijken van de foto’s.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu