1. Home
  2. /
  3. Kamerplanten
  4. /
  5. Ficus Nitida in pot wit 180 cm/semi-hydrocultuur

Ficus Nitida in pot wit 180 cm/semi-hydrocultuur

220.95

Uitverkocht

Deze sterke Ficus Nitida is groen en rijk aan bladeren en heeft een sierlijke kokerstam. In een grote passende witte Piza pot met semi-hydrocultuur systeem. Weinig onderhoud en veel plezier!

Sterk luchtzuiverend
Potmaat: Ø 40 cm
Hoogte: +/- 180 cm

Logo Plantada
Geen verzendkosten in NL
Vers van de kweker
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Veilig & Betrouwbaar

Meer informatie

Deze Ficus Nitida is groen, rijk aan bladeren en een decoratieve binnenboom. De Ficus al jaren een van de populairste groene kamerplanten. De kweker van deze Ficus heeft de stam laten vormen door een netwerk van verschillende strengen die samen één koker vormen. Deze Ficus is ook één van de planten die de lucht in huis kan zuiveren! Dat betekent dat hij niet alleen CO2 omzet in zuurstof, maar dat hij ook allerlei schadelijke stoffen uit de lucht haalt. De totale hoogte van dit product is 180 cm, de Piza sierpot is 78 cm en Ø 40 cm.
Standplaats: De Ficus staat graag op een lichte plek, maar niet in de volle zon. Door het semi-hydrocultuur systeem is deze plant ook uitermate geschikt voor op kantoor of in een restaurant.
Semi-hydrocultuur: Deze Ficus is overgepot in een vulkanisch substraat met een watermeter erbij. De witte korrels in de pot nemen het water op en geven dit in de juiste hoeveelheid af aan de plant. De watermeter geeft aan hoeveel water er niet is opgenomen door de korrels en nog onderin de pot zit. Als de watermeter zakt naar het minimum niveau dan zit er nog voldoende water in de steentjes om in de winter 2-3 weken niets te hoeven doen en in de zomer 1-2 weken. Indien de watermeter onderin staat wacht je 1-3 weken afhankelijk van het jaargetijde voordat je weer water geeft. Daarna kun je de plant zoveel water geven tot de watermeter weer op optimaal staat.
Giftig: De Ficus Nitida is giftig. Zorg ervoor dat kleine kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
Plantada-tip: Wanneer de plant eenmaal een plekje heeft gevonden is het raadzaam om hem daarna niet meer te verplaatsen. Het kost de plant veel energie om te wennen aan een nieuwe locatie. Groeit de Ficus teveel naar één richting dan kun je hem natuurlijk wel draaien, liefst met kleine beetjes tegelijk.

Deze Ficus Nitida komt 100% vers van de kweker. Na controle wordt hij veilig verpakt en direct verzonden.


Planten zijn levende producten, daarom kunnen onze planten soms van vorm of hoogte iets afwijken. De hoogte is altijd inclusief pot.

Milieuvriendelijke verpakking, zo dragen wij ons steentje bij!

Bij Plantada altijd gratis verzending bij alle bestellingen binnen Nederland!

Direct van de kweker bij jouw thuis of op kantoor!

Menu